gfhgh

Szeretettel köszöntök mindenkit!

 

Szépen, családias hangulatban lezajlott a múlt Vasárnap az első kinti versenyünk. Az idő ideális volt egy kis párosozáshoz: nem volt se hideg se meleg, többnyire derült volt az égbolt és szélcsend uralkodott szinte végig. Úgy látszik a kinti tenisz lehetőség sokakat elriasztott ugyanis a sátorral együtt eltűnt a mezőny fele is. A múltkori létszámnak most a fele volt meg igy 8 pár vághatott lyukat a frissen elkészült pályákba. Azért voltak érdekességei és új résztvevői is a versenynek. Mivel kevesen voltunk ezért engedtem a csábitásnak és Kővári Alex kérésére beszálltam én is a salaktúrásba. Továbbá benevezett Császár Katalin is Mészáros Gyulával az oldalán akik játékukkal emelték a verseny szinvonalát. Ezt Alexxel a saját bőrünkön tapasztaltuk meg, ugyanis az első körben velük hozott össze sors és búcsút is inthettünk a főtáblának. Vigaszág ezúttal nem volt, helyette kijátszottunk minden egyes helyet. Hát akkor haladjunk is lentről felfelé: 

 

A 8. helyet nagyon sportszerűen kibéreltük erre a versenyre, miután kikaptunk Katiéktól, a Malek Zoli/Hegedűs Zoli páros ellen se sikerült győztesen elhagynunk pályát. Zoliék igy megszerezték előlünk a hőn áhitott 7. helyezést. Róluk még egyébként annyit hogy kézilabdás srácokról van szó és ez volt első páros versenyük. Úgyhogy külön gratulálok nekik, szépen helytálltak igy elsőre. Velük a későbbiekben még számolni kell valószinűleg, mint azt Malek Zoli be is bizonyitotta a múltkori egyéni versenyen. Őket mellesleg a Kokavec testvérpár búcsúztatta a versenyből,  később megszerezve a 6. helyet. 5. helyezett lett a fentebb emlitett Császár/Mészáros kettős, akik a versenyt megnyerő Kocsis Bence/Mayer Laci párostól kaptak ki a négy közé jutásért, majd "Kokóékat" ütötték ki az 5. helyért vivott meccsen: 6/0 3/1-nél Zoli lábfájdalma miatt nem tudta folytatni.

 

Kisebb meglepetésre az elődöntőben az első kiemelt Kenéz Attila/Kettner Henry duo kikapott simán Kocsis Bencééktől. Gratuláció jár a Gombás Tibi/Hári Péter párosnak is, nekik a döntőbe jutáshoz a Horváth Henrik/Jánosi Luca kettőst kellett legyőzni. Jelentem nehezen de sikerült. A döntőben viszont ők sem birtak a fótiakkal: egy rendkivül kiélezett, izgalmas mérkőzés után új páros bajnokot avathattunk Kocsis Bence és Mayer Laci személyében.