Liget Rangsor

 

A Csoport

Pozició Név Pont Arány
1. Sipos Ányos 9p 5
2. Malek Zoltán 7p 0
3. Kucsa Ervin 6p 0
4. Hamsik Gábor 1p 0

B Csoport

Pozició Név Pont Arány
1. Kovács Péter 4p -5
2. Horváth István 4p -8
3. Fercsik János 2p 0
4. Hári Péter 0p 0

C Csoport

Pozició Név Pont Arány
1. Török Balázs 13p 5
2. Bodnár Gábor 3p -9
3. Tölgyes István 0p 0
4. Csernus Zsolt 0p 0

D Csoport

Pozició Név Pont Arány
1. Bognár Gábor 11p 35
2. Körmöczi Csaba 3p 0
3. Lebek László 3p -8
4. Molnár Kitti 0p 0

"E" csoport

Pozició Név Pont Arány
1. Faludi Vivien 8p 0
2. Zimonyi Eszter 4p 8
3. Máthé Attila 4p 5
4. Szántó Tibor 2p -5
5. Jocsák Zsolt 2p -5
6. Szilárdi Csaba 1p 0
7. Szabó Miklós 1p 0
8. Gerdán Gábor 1p -7

 

Jelmagyarázat:

- feljutó/bajnok

- kieső

Info

Az edzéseken való részvétel, aktivitás, teljesitmény és hozzáállás. Ezek adják a fő vázát annak a rendszernek ami még a tavaly lépett életbe. A most következő negyed évtől is 4 csoportban lehet gyűjteni a pontokat, igy mindenki az adott csoport tagjaival kell, hogy felvegye a versenyt, illetve egy adott feljutónak több pontot kell szereznie a felette lévő csoport utolsó tagjánál a feljutáshoz. Minden negyedév végén az adott csoport első/utolsó helyezettje feljut/kiesik. A további szereplők közül szintén a legtöbb pontot gyűjtő kerülhet be a legalsó (D) csoportba. A Liga mérkőzések is beszámitanak a pontrendszerbe, illetve a versenyeken (Liget Open) való szereplés is. Ennek a negyedévnek a vége: December 30.

Pontszámitás

- Csapatedzéseken való részvétel 1 pontot ér, amiken minimum 1 órát ott kell lenni.

- Minden edzésen lesznek pontot érő feladatok, mini bajnokságok, amiken 1 vagy több pontot lehet szerezni, ez nyilván az adott napon dől el.

- Minden edzésen lesz egy "az edzés embere" cim, ami 1 pontot ér. Ezt mi fogjuk eldönteni az edzés végén leadott szavazataink alapján. (Ami alapján szavazunk: hogy viselkedett az illető, mennyire volt sportszerű, segitőkész, csapatjátékos, milyen formában volt aznap, mennyire tette oda magát az edzésen.) Ide tartozik még, hogy időben megjelent-e az edzésen (15 percnél nagyobb késésnél nem szavazhat és nem is lehet rá szavazni.)

- A Liget Open versenyein (Egyéni/Páros) való elindulás 1 pont, illetve minden megnyert mérkőzés a Főtáblán szintén 1 pontot ér. A Vigaszbajnok is 1 pontot kap.

- A Liget Ligában minden lejátszott meccs 1 pont, minden győzelem szintén 1 pont, továbbá minden adott fordulóban a határidőn belül lejátszott mérkőzés plusz 1 pont, és a győzelem megintcsak plusz 1 pont.