Egyéni Verseny - 2016. Április

Szeretettek köszöntök minden kedves olvasót!

 

Kivételesen most ez a cikk nem fogja terjedelmében felülmúlni a Gyűrűk ura trilógiát, inkább a német vicc lexikon hosszúságával fogok versenyre kelni.

Eredetileg kinti versenynek lett betervezve a hétvégi story, de gyakorlatilag egy labdamenet se ment le a szabad ég alatt. 28 induló jött össze, erősségét tekintve pedig igen acélosra sikeredett a mezőny ezúton is. Selejtező most nem nagyon volt, pár bejátszó mérkőzéstől eltekintve. A feljutók között volt Juhász Laci (a visszatérő), Lénárt Timi (akinek először sikerült 2 kört is sikerrel vennie a versenyünkön), illetve Fefe és Gáti Tomi. Timit leszámitva mindannyian kikaptak a főtáblán, bár az igaz, hogy nem volt egyiküknek se könnyű sorsolásuk. A verseny első kiemeltje - és egyben új résztvevője - Nógrádi Andris elődöntőig jutott, könnyedén túljutva Kucsa Ervinen és Körmöczi Csabin. A verseny 2. kiemeltje - és a ranglista 1. helyezettje - Hári Peti "csak" a legjobb 8 közé tudta beverekednie magát, majd itt Feke Misi állitotta meg, ha nem is egykönnyen. Misit pedig csupán a versenygyőztes Grécs Attila tudta felülmúlni, aki döntőben meg Magyar Dávidot fektette két vállra. Dávid nem játszott rosszul, de Attila játéka túl stabilnak bizonyult (neki is), és nem tudott mit kezdeni ellene. A 3. helyért vivott harcban a Nógrádi-Feke összecsapást meg az előbbi nyerte, meglehetősen simán. 

Megemliteném még Koudek Tibi nevét is, aki szintén először járt nálunk, ő Kokavec Pistit búcsúztatta egy nagy meccsben, majd Hamsik Gabitól kapott ki. És végül álljon itt Kovács Peti neve is, aki Szántó Tibit kaszálta el elsőre, majd következett Gombás Tibi (aki egyéni versenyen szintén először járt erre), a végső állomása meg Magyar Dávid volt. 

Vigaszág végül a következő hétvégén volt esedékes (16-17.), ezt a Kokavec testvérek uralták. A döntőben az idősebbik fivér győzedelmeskedett (Zoli), ezzel megszerezve a háromszoros Vigaszbajnok cimet. Következő hétvégén sátorbontás, és nem mond ideális teniszidőt a következő Páros Versenyre, igy még képlékeny, hogy lesz-e. Mindenesetre, köszönöm, hogy eljöttetek ismételten, fain kis verseny volt megintcsak.

 

Fenyő