Kezdő és haladó tenisziskolák

- Teniszakadémiánk teljesen új filozófiával áll hozzá a gyermekek teniszoktatásához. Nálunk már egészen kicsi kortól (4 éves) részt vehetnek tenisz tanfolyamainkon a gyerkőcök egészen a felnőtt korig. Rengeteg eszközzel, játékkal színesítjük az oktatást, hogy a tanulás játék legyen, ne monotonitás.

- az oktatás kis létszámú csoportokban történik (max. 4 fő)

- a kezdő 5-10 éves korosztály számára a teniszt koruknak, fizikumuknak megfelelő teniszütővel és könnyített labdával a Play and Stay módszerrel oktatjuk

- mit hozz magaddal?: az időjárásnak megfelelő sportruházatot, teniszcipőt, vagy a teniszre alkalmas sportcipőt. A teniszcipő nem csak a teniszezéshez optimális, hanem használható az iskolai testnevelési órákon is. Így két legyet üthetünk egy csapásra.

 

   Oktatásunk piramis rendszerű felépítettsége a hobby, szabadidő tenisz mellett lehetővé teszi az ügyesebb, elhivatottabb gyerekek számára a tenisz versenyzői szinten való folytatását.

Versenytenisz:

- az edzések versenyek mellett folyamatos komplex felmérések: technikai szint, fizikai képességek, mentális-pszichés beállítottság, morális és erkölcsi tulajdonságok, terhelhetőség, stressztűrő képesség ...

- az edzésprogram sűrűsége és terjedelme, az aktuális edzés ciklus, versenyprogram és az egyéni órák számának fügvénye.

 

 

 

Hírek

Liget Team

Az 1. számú csapatunk a 2017-es szezont az OB II. osztályban folytatja, de természetesen az OB III. osztályban is jelen leszünk. A megyei osztályokban viszont egyenlőre úgy tűnik szűkül a keret, tavaly mindkét osztályban képviseltettük magunkat, most "csak" a Megye I. osztályban lesz csapat.
Teljes cikk