Egyéni Versenyek

2019. Április 27-28.

III. helyért - Kucsa Ervin vs Szilárdi Csaba: 4/1 4/2 Bajnok: Hamsik Gábor II. helyezett: Hári Péter III. helyezett: Kucsa Ervin Vigaszbajnok: Körmöczi Csaba  
Teljes cikk

2019. Február 16-17.

Bajnok: Nógrádi András (jobbra) II. helyezett: Szászi Bálint III. helyezett: Hamsik Gábor Vigaszbajnok: Malek Zoltán "IV. helyezett": Szieber Zoltán  
Teljes cikk

Páros Versenyek

2019. Március 23.

III. helyért - Malek Zoltán/Sipos Ányos vs Gerdán Gábor/Huszka Péter: 7/6 1/6 (2) Vigaszág Elődöntő - Péter István/Baki Botond vs Horváth István/Wagner Csaba: 6/3 3/6 (6) Döntő - Gáspár László/Kokavec Zoltán vs Péter István/Baki Botond: 6/3 6/2
Teljes cikk

2019. Január 12-13.

Páros Verseny - Végeredmény Bajnokok: Nógrádi András és Feke Mihály Döntősök: Fekete Sándor és Szabó Miklós III. helyezettek: Horváth István és Körmöczi Csaba Vigaszbajnokok: Huszka Péter és Gerdán Gábor   Q1 - Malek Zoltán/Kovács Gergő vs Sipos Ányos/Bodnár...
Teljes cikk

Páros Verseny - 2018. Március 24-25.

Q - Kővári Irina/Ötvös Andrea vs Tatai Andrea/Mázsa Renáta: 6/3 6/4
III. helyért - Hamsik Gábor/Kádár Barnabás vs Gerdán Gábor/Huszka Péter: 6/3 7/5

Egyéni Verseny - 2018. Február 17-18.

III. helyért: Hamsik Gábor - Hári Péter: 2/4 4/2 (4)

Páros Verseny - 2018. Január 13-14.

Egyéni Verseny - 2017. December 9-10.

 

III. helyért vivott mérkőzés: Hári Péter vs Kucsa Ervin: 3/4 4/2 (6)

 

 
 

Páros Verseny - 2017. November 11-12.

15 pár részvételével szépen lezajlott az újraindult kis páros versenyünk immáron fedetten. Amint az alábbiakból az kiderül 3 bejátszó mérkőzés volt a Főtáblára, és akik nem jutottak be - valamilyen okból kifolyólag - az elődöntőbe, azok indulhattak a Vigaszon.
 
 
 
Q1 - Csetneky Attila/Boros Szabolcs vs Kokavec István/Péter István: 6/0 6/2
Q2 - Plasek Lilla/Krasznai Márton vs Kővári Irina/Ötvös Andrea: 6/0 6/1
Q3 - Sáfár Iván/Gulyás Gábor vs Máthé Attila/Gedó Mihály: 6/7 6/2 (3)
 
A hétvége hősei akcióban..
 
A Vigaszágat Körmöczi Csabi és Molnár Kitti nyerte, igy ők az első vegyespár akiknek ez sikerült. A döntőben Szilárdi Csabit és Truta Dominicot múlták felül.
 
 
 
A III. helyért vivott kisdöntő eredménye: Hamsik Gábor/Kádár Barnabás vs Kocsis Bence/Kovács Péter: 6/2 7/6
 
8/3:)
 
A verseny győztese Szabó Miki és Hári Peti lett, a döntőben Szieber Zolit és Magyar Dávidot győzve le.
 
 
Köszönöm ezt a hétvégét a nyerteseknek, résztvevőknek, szurkolóknak, nagyon jó volt veletek! Úgy láttam ti is jól éreztétek magatokat:) Legközelebb találkozunk December 9-10-én a következő Egyéni Versenyünkön! (Páros Verseny már csak Januárban lesz!)
 

Egyéni Verseny - 2017. Október 14-15.

Több mint 1 éves kihagyás után - gyönyörűszép időben - lezajlódott a mi kis Egyéni Versenyünk 19 fő részvételével. Már sok helyen elindult a téli szezon - nálunk is - igy a hétvégi verseny indoornak volt eredetileg belőve, de végül eléggé hibrid lett: nappal többnyire kint ment a játék érthető módon, este meg bevonultunk a sátorba, de a mérkőzések java kinn játszódott le. 
 
 
Ami magát a versenyt illeti a felső ágon igencsak borult a papirforma: első izben jutott be két hölgy is a legjobb 4 közé, az egyikük (Plasek Lilla) az 1. kiemelt Hári Petit búcsúztatta az elődöntőbejutásért, a kisebbik leányzó (Molnár Kitti) meg Hamsik Gabit ütötte ki már rögtön az első körben. Az alsó ágon viszont nagy meglepetés nem történt: meneteltek a kiemeltek, főleg Magyar Dávid aki a serleget is hazavihette Vasárnap késő délután Kitti orra elől. 
 
 
III. helyezett lett Kokavec Zoli, aki Plasek Lillával küzdött volna meg, de sajnos ő még a Hári Peti elleni nagy győzelmet követően már nem birta folytatni a versenyt váll sérülése miatt, igy Kitti is játék nélkül jutott a döntőbe, meg ugye Zolinak se kellett igy sok winnert ütnie a bronzéremhez.
 
 
A Vigaszágat meg - nagy bánatában - Hamsik Gabi nyerte, a döntőben Gulyás Gábort győzve le, aki - nem mellesleg - nagy bravúrt bemutatva Hári Petin át jutott el odáig.
 
 
Ami nem lett feltüntetve a táblán, hogy 3. lett Kokavec Zoli és ezért +5 pontot kapott. A versenyt követően elkészül az új egyéni ranglista is, ami alapján történik majd a következő Egyéni Verseny sorsolása és kiemelése.
 
 
Köszönöm a részvételt mindenkinek, beleértve a szurkolókat is, jó volt újra együtt. Legközelebb talákozunk 2-3 hét múlva a Páros Versenyünkön!